emaljerad-tvattfat-torkmatta-tvalkopp-tandbortsmugg
slang-hallare-vattenslang-gjutjarn-svart-ute-vaggen-tradgarden-blommor-buskar-

kallaxgårdsbutik / shoproom

Vi har sedan barnsben dragits till de speciella sakerna som säger någonting.

På kallaxgårdsbutik har inredning inga märken. Vi har då aldrig brytt oss om att titta. Form och design handlar om känsla.

Butiken ser vi nästan mer som ett Showroom som inspirerar och väcker ideer till liv.

Det kommer du märka, och känna. Hur var sak har sin plats på kallaxgårdsbutik. Snart har någon av sakerna en alldeles egen plats hos dig.

Vi står för saker som säger något. syns och står ut och står sig med tiden. Som alltid passar in, för att de passar dig. Saker som passar dig passar också alltid in. Någonstans i ditt hem.

Här hittar du inredning, vintage, trädgård, delikatesser, hantverk, glass och dricka.

Under märket Syskonen W förädlar vi olika delikatesser, som vår Blommande Älgörtsdricka som vi vunnit silver i SM mathantverk. 

Fem minuter från Luleå Airport och tio minuter från Luleå centrum.

Välkommen till oss!

fagel-gjutjarn-svart-dekoration-stugan-vaxthus-orangeri-stilleben-jarn

Sommaröppet i Juni 2024 kallaxgårdsbutik

8/6 Lördag 12-16

19/6 Onsdag 14-18

26/6 Onsdag 14-18

29/6 Lördagar 12-16

 Webbutiken öppen alltid

Webbutiken  är öppen alltid

Gårdsbutiken har vintervila just nu.

Vill du handla ex. färg eller annat när vi har stängt så kommer vi överens om en träff i butiken.

Kontakta oss gärna om du har någon fundering.

 

Vi lägger ut öppettiderna  eftersom.

Ta gärna en korg när du strosar i butiken.

Välkomna ut till oss!

Ni som inte har möjlighet att besöka vårt showroom kan beställa i vår webbutiken som har öppet dygnet runt.

Om du är intresserad av något som inte finns i webbutiken får du gärna höra av dig till oss.

 

Hitta till oss

 

Kom till oss med buss… cykelväg

Nu finns det cykelväg till oss i Kallax från Luleå centrum och du kan vandra på den vackra Solanderleden som går ner till havet i Kallax by .

 

Väljer sakerna oss

”Den här ska jag ha!” har vi ofta känt, eller hört kunder säga. Den känslan går djupare än att bara köpa någonting. Dem känslan hänger mer ihop med:

”En sån här hade min mormor!”,   eller som en kund sa: ”Jag vill inte ha ett boende. Jag vill ha känslan av ett riktigt hem!” För precis som lukter och platser väcker saker minnen och känslor till liv.

Ibland vet vi inte varför vi dras till inredning, som vi sedan inte kan släppa förrän den finns i vårt hem. Ibland kan man undra om vi verkligen väljer sakerna, eller om vissa saker väljer oss.

Sakernas historia

Vi vet ofta inte historien bakom gamla saker. Det öppnar dörrar. Vad tror du? Vi vet kanske inte var den har varit, eller varit med om. Men vi vet var den ska. Det vet du också i det ögonblicket. Var sak har sin plats. Var sak har sin historia.

Vi söker upp, väljer ut och återvinner, och så sätt och vis återupplivar, äkta vintage med stil och kvalitet som lever genom trender och tid.

Vi säljer ny design som så småningom får en historia. En historia som börjar med dig, med att du hittar någonting som du älskar på vår webbshop eller i vårt Showroom på Kallaxgårdsbutik.

I framtiden

Någonstans, om 70, 80, 90 eller 100 år, ställer sig någon samma fråga om saken du hittade hos oss. ”Vem har ägt den här? Vem har gjort den? Var har den stått? Var är den köpt?” Frågan är kanske lika spännande och obesvarad då som nu.

Syskonen W, kallaxgårdshotel och vår villa Huntingbay Lodge

Under märket Syskonen W förädlar vi även olika delikatesser, som vår Blommande älgörtsdricka som vunnit silver i mathantverk. Fikat är hembakat och gården hemtrevlig.

Förutom vår inspirerande butik driver vi även kallaxgårdshotell och vår nya villa Huntingbay Lodge som ligger i Jaktviken Kallax.

Välkommen till oss kallaxgårdsbutik

Hitta hem på kallaxgårdshotell Kom bort känn dig hemma i Huntingbay Lodge