KLOKSKAPER & ODLINGSKUNSKAP 10 o 12 MARS

26 december, 2019

Klokskaper & odlingskunskapklokskaper o odlingsinspiration 10 eller 12 mars 2020

Nu är det äntligen dags att inspireras, få tips och planera din odling och trädgård. Under två unika kvällar i mars har vi bjudit in Erica Rosendahl, trädgårdsexpert från Skogsbrynets trädgård och Petra Karp Gidlöf, kreatör som driver Kula Bazaar & Studio till kallaxgårdsbutik.

Tillsammans kommer de att inspirera oss till en grönare växande oas, oavsett var du väljer att odla har du nytta av klokskaperna från denna kväll.

Vid dessa två tillfällen kommer Erica, som arbetar under mottot: ´våga testa – våga misslyckas – lyckas, boosta oss med mod, tips och klokskaper att ta med hem till vår egen odling.

Erica kommer att välja ut sina trädgårdsfavoriter ur kallaxgårdsbutiks unika och handplockade sortiment. Allt för att du ska få med dig de kunskaper och verktyg som du behöver för odlingar i vår växtzon.

Petra kommer i sin tur att gå igenom några praktiska övningar som ger en ökad inspiration och kreativitet till din trädgårdsplanering. När kvällen är slut kommer du att få med dig handfasta tips och inspiration till hur din odling och trädgård kan utvecklas under 2020.

Oavsett hur just din unika odlingsplats ser ut finns det vissa klokskaper som du kan dra nytta av för att göra ditt gröna rum till en kreativ och inspirerande plats.

Datum: 10/3  tisdag eller 12/3 torsdag kl. 19.00

Plats; kallaxgårdsbutik

Pris: 450 kr person, boka 2 personer 795 kr

Begränsat antal